Nascut a Algemesí, comença els seus estudis musicals de la mà de l’Escola de Música “Josep Moreno Gans” de la Societat Musical d’Algemesí, en la especialitat de Percussió.

Titulat com a professional al Conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent, en la especialitat de Percussió. A més, ha fet classes de percussió latina amb Gustau García, i segueix formant-se pel seu compte en les especialitats de bateria i percussió latina.

Treballa com a professor de percussió i llenguatge musical en l’escola de la Colla de “Les Raboses” d’Alzira i en l’Escola de Música “Josep Moreno Gans” de la Societat Musical d’Algemesí, de professor de percussió. És membre de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Algemesí i de La Colla d’Algemesí. També és membre del grup de música en valencià “Nius de Nit”, i ha sigut músic del grup de recreació de música medieval “Ars Notoria Medieval”, entre d’altres.

Actualment imparteixclasse en l’EMTiD i, assegura, sempre fa tot el que està al seu abast per a que l’alumnat aprenga i gaudisca amb la música al mateix temps.