Pepe Alepuz Albuixech naix a Almussafes (València) en 1995.

Va realitzar els seus estudis de percussió en el conservatori professional “Lira Almussafense” de música de la seua localitat, en el qual cursa els ensenyaments elemental i professional amb Natxo Pérez i els seus estudis de tabalet amb Vicent Borràs “Faenes” en l’EMTiD d’Algemesí i posteriorment finalitza els seus estudis musicals superiors d’interpretació clàssica en el Conservatori Superior de Música “Manuel Castillo” de Sevilla amb els professors Pepe Tur, Eugenio García, Lester Rodríguez i Alberto Carretero entre altres.
Ha cursat el mester de formació de professorat d’educació secundària a la Universitat de València.
Ha realitzat diversos cursos de formació docent en la Universitat de Múrcia.

Des de la seua infància comença a interessar-se per les percussions del món, sobretot per les percussions brasileres i africanes, la qual cosa el va portar a realitzar una gira de concerts al costat dels percussionistes senegalesos Touty Mane i El Hadji Massaly.
Aqueix interés li porta a realitzar un treball de recerca sobre les cultures percussives xinesa, japonesa i brasilera, i amb aqueix treball realitza diverses conferència en la Universitat de València sobre la percussió xinesa.

Ha creat un projecte multicultural juntament amb l’Institut Confuci la Universitat de València, per a acostar la cultura de la percussió xinesa al nostre país, creant el concepte “BatuChina” que ha agradat molt a l’Institut Confuci. També és el director artístic de tots els esdeveniments percussius que està organitzant aquest Institut en la Universitat de València.

Com a docent, ha impartit percussió a l’escola de música “Amics de la música” de Benifaió, mateixa escola on va ser professor i director de la seua batucada “Batukamus” entre 2014 i 2020.
Professor i director de batucada en l’Institut d’Educació Secundària “Lluís Vives” de València des del 2014 fins a l’actualitat.
Professor i director de la batucada “BatTucada” d’Alginet des de 2018 fins a l’actualitat.
Col·labora amb l’associació PerkuValencia de Llíria, realitzant diverses direccions d’esdeveniments i impartint tallers de percussió des de l’any 2017.
És el professor titular de l’especialitat de percussió del conservatori professional de música “Lira Almussafense” d’Almussafes des de l’any 2019.
Fundador de l’escola de batucada “*Bloco Loko” amb la qual porta treballant des de 2019.
Professor de Tabalet, Percussió i Conjunt de Percussió en l’Escola Musical de Tabalet i Dolçaina d’Algemesí (EMTiD) des de l’any 2021.

Ha participat com a solista en el festival “Suoni Inauditi” de Livorno (Itàlia), ha col·laborat amb la banda municipal de Sevilla en diverses ocasions, amb la banda federal de la Comunitat Valenciana i amb la ROSS (Real Orquestra Simfònica de Sevilla).
És integrant de la Colla de la FVDiT des de la seua creació.
Forma part de la banda de músics del grup de flamenc/fusió Saruka.
Ha sigut bateria de l’orquestra Hits, regentada pel mític guitarrista Jorge Lario.
Fundador del projecte de música tradicional valenciana amb fusions flamenques “Tradifusio” juntament amb el líder del projecte David Valera.
Integrant de la OSC durant les temporades 17/18 i 18/19.

És endorser de la marca NP Drums.