Naix a Algemesí i cursa estudis de Magisteri a València i grau elemental de percussió al Conservatori Mestre Vert de Carcaixent, estudiant altres tècniques de percussió amb Paco Aranda i Jeff Jerolamonn.

Professor de tabalet a l’Escola municipal de tabalet i dolçaina d’Algemesí des de l’any 1982, també ha impartit classes entre altre llocs a Alcoi, Pedreguer, l’Escola de Música Tradicional La Xafigà de Muro…

Coautor del mètode ESTUDIANT EL TABALET amb Alejandro Blay i Xavier Richart, és membre fundador de l’agrupació de dolçaines i percussió La Inestable.

Ha estat membre de Pantaix, Trullars i La Beniterrània, i ha col.laborat en diversos projectes de música tradicional (Al Tall, Alimara), de teatre de carrer (Xarxa Teatre, Falaguera Teatre, Teatro Quimera), la Jove Orquestra de Picassent, el Cor Navarro Reverter, la Banda Municipal de València…

Ha realitzat diversos treballs discogràfics i col.laboracions en bandes sonores.

A més de la seua faceta de músic, ha investigat en la millora de l’intrument, impartint diversos cursets monogràfics. Actualment és assessor de la fàbrica NP en l’apartat de tabalets.