Naix a Algemesí. Té el seu primer contacte en la música amb el tabal, en l’EMTiD, de la mà de Vicent Borràs “Faenes”. Posteriorment comença a estudiar en l’Escola de Música “José Moreno Gans” de la Societat Musical d’Algemesí amb la tuba.

Titulat Professional en l’especialitat de Tuba, estudia Direcció de Banda amb el mestre José Rafael Pascual Vilaplana, havent realitzat cursos amb professors com Pere Molina González, José Alberto Pina Picazo, Llorenç Mendoza o Juan Carlos Sempere Bomboí. Actualment, cursa el Grau en Música en la Universitat Internacional de La Rioja.

És director titular de la Colla “Les Raboses” d’Alzira, de la Colla “Els Traginers” de Pedreguer i de la Colla “La Llocà” d’Albalat de la Ribera. Imparteix classes de llenguatge musical, tabal i conjunt instrumental en l’Escola de Música de Pedreguer, l’Escola de tabal i dolçaina de la Colla Les Raboses d’Alzira, i en l’Escola Musical de tabal i dolçaina d’Algemesí, sent director de l’EMTiD i de l’escola Les Raboses d’Alzira.

És músic de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Algemesí des de l’any 2005 i de la Colla d’Algemesí des de l’any 2007.

Aportant el seu granet d’arena en la difusió de la música tradicional valenciana, ha actuat a diferents llocs al llarg del territori nacional, així com a França, Bèlgica o Croàcia.